Keresés


Kulturális, idegenforgalmi, gasztronómiai, gazdasági magazin
Hirdetés

A magazin letölthető változata




Az ingyenes Velencei-tó Magazin legújabb számát megtalálják a Tourinform irodáiban, a tó térségi szállodákban és a különböző vendéglátóhelyeken.

Korábbi lapszámaink

VELMA rövid hírek


Hirdetés

Lezajlott a „KÉK” programsorozat Kápolnásnyéken

A Kárpát-medencei Művészeti Népfőiskola a Nemzeti Művelődési Intézettel együttműködésben szervezte meg és bonyolította le 2024. április 22. és 28. között a „Közösségépítő Kultúránk (KÉK)” elnevezésű programsorozatot.



A Népfőiskola helyszínein hét napon át naponta több, mint 400 látogatót fogadtak az ország minden pontjáról. A Művészeti Népfőiskola a programsorozat keretében bemutatta a látogatóknak kulturális hálózatát, s fejlődését, amelyet az elmúlt évek kitartó munkája eredményezett. A Kápolnásnyékre érkezők így megtekinthették: a Halász Gedeon Eseményközpontot, a Halász-kastélyt, s az április 20-án nyílt "Ariadné fonala" című textilkiállítást, a Nyéki Sörfőzdét, a Vörösmarty Emlékházat, és a mögötte található Csajághy Laura Szabadtéri Színpadot, a Liszt Művészházat és a május 3-án nyíló Szűcs Galériát is. Mindezek mellett meleg ebéd és színvonalas műsor is várta a Népfőiskola központjába érkező kiránduló csoportokat.

Fotók: Kőmives András